ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ Ή ΟΧΙ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

Υπάρχουν εκατομμύρια blogs και sites στο διαδίκτυο και για αυτό και ο καθένας από εμάς έχει πάμπολες επιλογές. Όπως υποστηρίζουμε μια ομάδα ή ένα πολιτικό κόμμα έτσι ο καθένας από εμάς επιλέγει τα sites ή τα blogs που θα θέλει να επισκεφθεί για να ενημερωθεί. Το ότι τα περισσότερα παίρνουν τις ειδήσεις είτε από το ΑΠΕ είτε από κάπου αλλού είναι σίγουρα ότι γίνεται αλλά δεν ομολογείται.
Αφού το troktiko π.χ δεν είναι δημοσιογραφικό blog οι πηγές του λογικό θα είναι να είναι κάποια δημοσιογραφικά sites ή ακόμα και οι τηλεοπτικοί σταθμοί που με δεκάδες δημοσιογράφους καλύπτουν όλα τα θέματα. Σίγουρα στην πορεία θα έχουμε να πούμε και άλλα περιστατικά πάνω στο θέμα. Οι αναγνώστες πάλι με τα mail τους είναι μια πολύ καλή πηγή θεμάτων. Εμείς δεν έχουμε κρύψει ποτέ τις πηγές μας και τα αγαπημένα μας sites και blogs τα βλέπετε άλλωστε στο τέλος της σελίδας μας και ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά. Από εμάς ίσως να σας αρέσει το σχόλιο ή η άποψή μας πάνω στα θέματα ή απλώς μπαίνετε εσείς οι λίγοι από περιέργεια ή από οίκτο για τις λίγες επισκέψεις μας. Όταν αποφασίσουμε εμείς το διαλάμε από μόνοι μας και δεν μας χρειάζονται οι δικές σας παροτρύνσεις.

Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ υπάρχει όχι με την δική σας στήριξη αλλά από την δική μας αγάπη για την μεταφορά όχι μόνο της είδησης αλλά και τον σχολιασμό. Εμείς έχουμε πάρει ξεκάθαρη θέση για τον Πολυμετοχικό Παναθηναϊκό , για την τρομοκρατία , για τις διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές , για τις εκλογές στην ΟΝΝΕΔ, για τα διοικητικά προβλήματα της ΑΕΚ, για τον Κόκκαλη και τον Ολυμπιακό , και σίγουρα στις εκλογές δεν σφυρίζουμε αδιάφορα όπως κάνουν κάποιοι άλλοι. Είμαστε άνθρωποι με ΑΠΟΨΗ και τολμάμε και την γράφουμε δημόσια δυσαρεστώντας από τα πρώην αφεντικά μας , μέχρι όσους θα μας ήθελαν απλούς “μεταφορείς” της είδησης. Στο χέρι σας είναι να παρακολουθείτε blogs που να μεταφέρουν την είδηση ή να έχουν άποψη. Μπορείτε εύκολα π.χ να δείτε ποιοι στηρίζουν συγκεκριμένους επιχειρηματίες μέσα από τα blogs τους και ποιοι τα βάζουν με όλους όσους σας δουλεύουν κάνοντας σας οπαδούς των επιχειρηματικών σχεδίων τους.Όσο για το ανέκδοτο για το δάνειο που θα πάρουν οι Θέμος-Καραμήτσος για να εξαγοράσουν το 70% των μετοχών του Γ. Μπόμπολα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ θα το αναλύσουμε τις επόμενες μέρες για να καταλάβει και ο τελευταίος blogger τι γίνεται με αυτή την υπόθεση και πόσος κόσμος εμπλέκεται. Μιλάμε μας περνάνε για τελείως ηλίθιους και μας ταίζουν ένα σωρό ανοησίες. Θέμα των δημοσιογράφων με λεφτά δανείου και σίγουρα με την αγαστή συνεργασία πλειάδας επιχειρηματιών. Ποια Τράπεζα θα δώσει το δάνειο βρε παιδιά; Του Κοντομηνά; Του Λάτση; Του Βαρδινογιάννη; Για να ξέρουμε ποιον επιχειρηματία θα έχετε στο απυρόβλητο. Γιατί για κόμμα ξέρουμε ότι για εσάς για όλα φταίει η ΝΔ .