Η ηγετική απώλεια ρόλου των ΗΠΑ στον Κόσμο, και η προσπάθεια Τραμπ- Πούτιν να χτίσουν απο κοινού τις Ρωσο-αμερικανικές σχέσεις, καθιστούν τον Νεοεκλεγέντα Πρόεδρο, ως το Νο1 Κίνδυνο των ΗΠΑ!

Ο Τελευταίος Βρόγχος Του Ηγετικού Ρόλου Των ΗΠΑ Στον Κόσμο Θα Παρασύρει την Ανθρωπότητα στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με τις υπερδυνάμεις της Γης να υποστηρίζουν αντιμαχόμενες πλευρές στον εμφύλιο της Συρίας, το Ισλαμικό Κράτος να συνεχίζει τον αιματηρό του πόλεμο στη Μέση Ανατολή, και τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις να έχουν μετατραπεί σε καθημερινό εφιάλτη στη Γηραιά Ήπειρο, η παγκόσμια ειρήνη απειλείται περισσότερο από ποτέ…..Μην ξεχνάμε το «Προσφυγικό» και την Οικονομική Κρίση που μαστίζει αρκετές Χώρες!

Οι εξελίξεις στην οικονομία και την πολιτική, οι τεχνολογικές αλλαγές καθώς και η σχετική απώλεια του ηγετικού ρόλου των ΗΠΑ «προμηνύουν ένα δύσκολο και δυσοίωνο μέλλον», αναφέρει η έκθεση που δημοσιεύθηκε από το National Intelligence Council, ένα ερευνητικό ίδρυμα που υπάγεται στο Γραφείο του Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών (DNI) ο οποίος συντονίζει το έργο των 17 αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, που συντάσσει αυτή την έκθεση κάθε τέσσερα χρόνια, όσο διαρκεί δηλαδή μία προεδρική θητεία.

Η ηγετική απώλεια ρόλου των ΗΠΑ στον Κόσμο, και η προσπάθεια Τραμπ- Πούτιν να χτίσουν απο κοινού τις Ρωσο-αμερικανικές σχέσεις, καθιστούν τον Νεοεκλεγέντα Πρόεδρο, ως το Νο1 Κίνδυνο των ΗΠΑ!

Ο Εμφύλιος-Πόλεμος, και οι ψεύτικες ειδήσεις των ΜΜΕ, μαζί με την Βοήθεια των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών,Ξεκίνησε!

Ο Κρίστοφερ Στιλ που φέρεται να είναι ο πρώην πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών MI6, που σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε τα στοιχεία για τα «ρωσικά όργια» του Ντόναλντ Τραμπ στην Μόσχα,«Εξαφανίστηκε από προσώπου γης». Πηγές δήλωσαν πως προφανώς φοβάται για τη ζωή του καθώς το Κρεμλίνο θα τον αναζητήσει!

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, ο Κρίστοφερ Στιλ είναι ο πρώην πράκτορας που παρέδωσε στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία οι Ρώσοι έχουν στην κατοχή τους υλικό στο οποίο ο νέος πρόεδρος επιδίδεται σε σεξουαλικά όργια με ιερόδουλες στην Μόσχα, με σκοπό να τον εκβιάσουν. Ο 52χρονος άντρας, ειδικός στην ανάλυση δεδομένων πληροφοριών και στην αντιτρομοκρατική, είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον δολοφονημένο ρώσο πράκτορα Αλεξάντερ Λιτβινένκο, όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την άποψη του Ντόναλντ Τραμπ, διαρροές που έγιναν από την κοινότητα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, οδήγησαν μερικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ να δημοσιοποιήσουν μη τεκμηριωμένους ισχυρισμούς, σύμφωνα με τους οποίους ο ίδιος έχει επιδείξει ύποπτη ή επιβλαβή για τον ίδιο συμπεριφορά στη Ρωσία, κατηγορώντας τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για πρακτικές που θυμίζουν την ναζιστική Γερμανία!

Όπως δήλωσαν ανώτεροι Αμερικανοί αξιωματούχοι, η CIA έχει ταυτοποιήσει τους Ρώσους αξιωματούχους που έδωσαν το υποκλαπέν υλικό από την Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών, και από στελέχη του κόμματος στον ιστότοπο WikiLeaks κατά παραγγελία του Ρώσου προέδρου Πούτιν μέσω τρίτων,το υλικό ακολούθησε μια «πλάγια πορεία» από την GRU, τη ρωσική στρατιωτική υπηρεσία Πληροφοριών, ως τον ιστότοπο WikiLeaks, σε μια προφανή προσπάθεια να μην μπορεί να εντοπιστεί η πηγή του υλικού, μια κοινή πρακτική των υπηρεσιών Πληροφοριών, μεταξύ αυτών και των αμερικανικών.

Ο ιδρυτή του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ισχυρίζεται ότι η ρωσική κυβέρνηση, ή οι κρατικές υπηρεσίες δεν είναι η πηγή του υλικού <> που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο.

«Χαλκευμένες» και «απόλυτη μπλόφα» χαρακτήρισε η Μόσχα τις πληροφορίες ότι διαθέτει επιβαρυντικά στοιχεία για τον Ντόναλντ Τραμπ. Στο Κρεμλίνο λένε μάλιστα ότι η Ρωσία ουδέποτε συνέλεξε πληροφορίες αυτού του είδους είτε για τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, είτε για την πρώην αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον, κι ότι πρόκειται για κατευθυνόμενα ψεύδη με στόχο να βλάψουν τις σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ.

Τα τύμπανα Πολέμου χτυπούν στην Πολωνία;

Μια μεγάλη φάλαγγα αμερικανικών τεθωρακισμένων οχημάτων εισήλθε (12/1) στην Πολωνία, σε μία από τις μεγαλύτερες αναπτύξεις αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Atlantic Resolve» (Ατλαντική Αποφασιστικότητα), που είχε αποφασισθεί από τον απερχόμενο πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Η επιχείρηση πραγματοποιείται μια εβδομάδα πριν αναλάβει τα καθήκοντά του ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος υποτίθεται πως ευνοεί μια ύφεση στις σχέσεις με τον Κρεμλίνο.Την ίδια στιγμή σε «κόκκινο συναγερμό» έχει τεθεί η Μόσχα, καθώς ισχυρές δυνάμεις του ρωσικού στρατού, εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας οπλικά συστήματα αεράμυνας πυραύλων S-400 έχουν στρατοπεδεύσει στα προάστια της πρωτεύουσας και βρίσκονται σε ετοιμότητα μάχης.

Σύμφωνα με τις Ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες, ο απερχόμενο πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα Μαζί με την Χίλαρι Κλίντον, CIA, και διάφορα Λόμπι, θα προσπαθήσουν να βλάψουν θανάσιμα τις Ρωσο-αμερικανικές σχέσεις που προσπαθούν να χτίσουν απο κοινού, Τραμπ- Πούτιν, με τον πρώτο είδη να κάνει ένα βήμα πίσω, αποδεχόμενος για πρώτη φορά, ότι «η Ρωσία και άλλοι» μπορεί να φέρουν ευθύνη για την υποκλοπή ηλεκτρονικών στοιχείων από τους υπολογιστές του Δημοκρατικού Κόμματος.

Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr