Προς κύριο Βαξεβάνη: Τους τρομοκράτες τους πολεμήσαμε και θα τους πολεμάμε

Γράφει το Antinews.gr

Πιστεύαμε ότι η αλητεία στην Ελλάδα έχει κάποια όρια. Ότι υπάρχουν και κάποιοι ηθικοί φραγμοί ή τουλάχιστον ένα στοιχειώδες φιλότιμο. Κάναμε λάθος. Υπάρχουν τελικά άνθρωποι σ’ αυτόν τον τόπο που είναι τόσο εξευτελισμένοι ώστε να μην έχουν τον ανδρισμό να χτυπήσουν στα ίσα και πάνε διά της πλαγίας.
 
Τους πληγώνει που μόνο το Antinews μπορεί να γράφει αλήθειες. Παθαίνουν κάτι οι μισθοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ όταν βλέπουν κάποιους να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να καταγγέλλουν την ξεφτίλα της Αριστεράς που οδηγεί την πατρίδα μας σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις.
 
Μια τέτοια κατάσταση αντιληφθήκαμε κι εμείς ότι συμβαίνει όταν η Αριστερά αφήνει ανεξέλεγκτους τους μπαχαλάκηδες να καίνε και να σπάνε. Το φυσικό επόμενο μιας τέτοιας κατάστασης είναι η τρομοκρατική επίθεση. Αυτό γράψαμε, γιατί αυτό πιστεύουμε. Και γιατί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν τέτοια χτυπήματα αποπροσανατόλισαν την κοινή γνώμη. Ηθελημένα, άθελα, σκόπιμα και σχεδιασμένα ή χωρίς δόλο; Ό,τι κι αν συνέβη η ουσία ήταν ότι οι τρομοκράτες της «17Ν», του «ΕΛΑ» ή άλλων οργανώσεων πολλές φορές έδρασαν ως το μακρύ χέρι της εκάστοτε κυβέρνησης.
 
Ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, τόλμησε να μας πιάσει στο στόμα του. Όχι απλά υπονόησε αλλά άφησε ξεκάθαρα αιχμές ότι κάναμε μια «επικίνδυνη προφητεία». Και γράφει στην ιστοσελίδα Documento που συντηρεί με τα λεφτά των κρατικών διαφημίσεων που κάποτε ο ίδιος κατηγορούσε: «Τα ερωτήματα που προκύπτουν από την ανάρτηση αυτή είναι πάρα πολλά. Πρόκειται για νεόκοπους προφήτες; Εάν, όχι, θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στις αρμόδιες αρχές για την προφητεία περί τρομοκρατικού χτυπήματος πέντε ώρες πριν την επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό».
 
Δηλαδή τι μας λέει ο κ. Βαξεβάνης; Να μας καλέσει η Αστυνομία να λογοδοτήσουμε γιατί καταγράψαμε ένα κλίμα που επικρατεί στην κοινωνία; Μήπως μας κατηγορεί ότι προαναγγείλαμε τρομοκρατική επίθεση και μετά στείλαμε την επιστολή στον Παπαδήμο; Έλεος!
 
Κύριε Βαξεβάνη εμείς δεν παίρνουμε έτοιμους φακέλους με θέματα από τους πολιτικούς σας πάτρωνες. Δεν στήνουμε σκάνδαλα για να εξυπηρετήσουμε πολιτικά και άλλα συμφέροντα. Δεν κάνουμε παιχνίδια με καμιά εξουσία και κυρίως δεν έχουμε καμιά σχέση με τα γκρουπούσκουλα της αριστεράς και τους ψευτοαναρχικούς της συμφοράς. Να είστε προσεκτικοί μαζί μας και το κυριότερο να κοιταχτείτε στον καθρέφτη, αν έχετε. Γιατί και εμείς μπορούμε να κατηγορούμε τον καθένα ότι βάζει και βγάζει ονόματα επιχειρηματιών από περίεργες λίστες. Ως παλαιός δημοσιογράφος ο κ. Βαξεβάνης κάτι θα ξέρει επ’ αυτών με τα ρεπορτάζ που έχει κάνει. Μέχρι τότε ας σιωπήσει. Τους τρομοκράτες τους πολεμήσαμε και θα τους πολεμάμε. Και τους πολιτικούς προστάτες τους.