Γράφει ο καθηγητής Γιάννης Ζουγανέλης

Το πιο αντιπαραγωγικό είναι να επαναλαμβάνει συνεχώς τα ίδια, όπως ότι είναι όλοι μια παρέα απο μαριονέτες, ότι είναι αμόρφωτοι, ότι είναι ανίκανοι και ότι είναι άχρηστοι. 

Δεν ξέρουν τί είναι παραγωγή, εντιμότητα και αξιοπρέπεια γιατί ποτέ δεν έχουν δεί πως δουλεύουν τα πράγματα όταν είναι σε τάξη. Είναι θιασώτες της πίπας και της παρλαπίπας.

Οι Στοές Μακαντάση έχουν φτειάξει ένα ιστό με HIV απο απατεώνες. Δεν γίνεται τίποτα σωστό. Σας ταίζουν απο τα έτοιμα. Δεν στήνουν επίτηδες παραγωγή επι χρόνια. Κάνει πλάτες ό ένας στον άλλο, ξεπουλάνε και τρώνε. Αυτή είναι η δουλειά τους. Στη Βουλή χώρια, στα ξενύχτια και στα χαμάμ παρέα.

Αν νομίζετε, ότι οι συμμορίες της Κολομβίας με τα ναρκωτικά και τα λαθραία όπλα, φάρμακα και καύσιμα στο Αιγαίο θα σας σώσουν, είστε χαμένοι απο χέρι. Το σήμερα είναι πάντα χειρότερο απο το χθές και πάντα επιβεβαιώνει το αύριο πρός το χειρότερο.

ΑΠΟ ΕΞΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Η ΛΥΣΗ

Στο εξωτερικό καλύτερα να σκέφτονται άλλες λύσεις. Με γυφτοσυμμορίτες δεν παλεύεις, τους βγάζεις απο τη πρίζα.

ΔΙΑΠΛΟΚΗ – ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ – ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η Ελλάδα με τη διαπλοκή και τη διαφθορά που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα, μόνο με το κατακλυσμό του Νώε σώνεται. Είναι τελειωμένη. Όταν σκάσει η χρεοκοπία και θα σκάσει, να είστε σίγουροι, με τα μνημόνια που υπέγραψαν και δεν χρειάζονται άλλα, τα σπίτια σας θα περάσουν σε μια νύχτα στους δανειστές. Οι ατιμώρητες τράπεζες που έδωσαν τα κόκκινα δάνεια, το ξέρουν. Είναι όλοι τους απατεώνες και σας δουλεύουν συνέχεια.

Η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί, είναι στη παρέα και δεν είναι ανεξάρτητη. Το κράτος στην Ελλάδα λειτουργεί σαν απατεώνας.

ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΜΕ ΓΙΑ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ

Η παιδεία που παρέχεται δεν έχει στόχο την ανάπτυξη αλλά τη παραγωγή άχρηστων και αντιπαραγωγικών όντων, που να μη σκέφτονται.

Κάθε μέρα κυκλοφορούν πολλά αφηγήματα, που δεν έχουν σχέση με τη πραγματικότητα. Τις περισσότερες “ειδήσεις” στα ΜΜΕ, ίσως και όλες, πρέπει να τις γράφουν επικοινωνιολόγοι και ψυχολόγοι σε σκοτεινά γραφεία.

Οι ειδήσεις που σας λένε δεν είναι ειδήσεις και οι πληροφορίες που σας δίνουν είναι κατά συρροή άχρηστες ή ψεύτικες.

Ο ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ. ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

Διαβάστε όλα μου τα άρθρα απο το 2009 και μετά. Μπορεί να μορφωθείτε. Κοιμάσθε όρθιοι.