Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, προσπαθώντας να ασκήσει τον απόλυτο έλεγχο στις πράξεις και στις συνειδήσεις του Έλληνα ανθρώπου, δείχνει απειλητικά τα δόντια της και επιστρατεύοντας την «αστυνομία σκέψης», αποπειράται να τρομοκρατήσει όλους εκείνους που, αψηφώντας το διεφθαρμένο καθεστώς, τολμούν να ορθώσουν το ανάστημά τους σε ένα κράτος-δυνάστη των κατσαπλιάδων που κυβερνούν την Ελλάδα.

Και οι κορυφαίοι Εισαγγελείς της Ελληνικής Δικαιοσύνης, χωρίς την λειτουργία του Κράτους Δικαίου, διαγκωνιζόμενοι και αυτοπροβαλλόμενοι ως οι αγγελιοφόροι μιας Νέας Εποχής, επέπεσαν δριμείς επί της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ», προκειμένου να στοιχειοθετήσουν εις βάρος μας το, κατά το άρθρο 183 του Ποινικού Κώδικα, αδίκημα της διέγερσης.
 
Κύριοι Εισαγγελείς και συγκεκριμένα, κυρία Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου, κύριε Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελε Ζαχαρή, κύριε Αντεισαγγελέα Εφετών Ηλία Ζαγοραίε, κύριε Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Νικόλαε Στεφανάτε και λοιποί συντελεστές της δημιουργηθείσης, μετά σπουδής, υπ’ αριθμό ΑΒΜ: ΙΓ2017/18389 δικογραφίας, ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ; Δεν υπηρετείτε τα συμφέροντα και τα δικαιώματα του Ελληνικού Λαού; Να υποθέσουμε  ότι με τον σχηματισμό της συγκεκριμένης δικογραφίας στείλατε μήνυμα στον Μεγάλο Αδελφό σας ότι είσθε μαζί του; Εκτός εάν η σχηματισθείσα δικογραφία αποτελεί εκδικητική εκ μέρους σας ενέργεια ένεκα της από         28ης Ιανουαρίου 2017, ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ, διά της οποίας, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 120 του Συντάγματος, ΕΓΚΑΛΟΥΜΕ τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας ως διαπράττοντα το έγκλημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ συγχρόνως, ως φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, κατ’ εξακολούθηση ειδεχθή εγκλήματα κατά του Ελληνικού Λαού και της υποστάσεως του Έθνους.
 
Γνωρίζοντας καλώς ότι το τίμημα της Ελευθερίας είναι ανυπολόγιστο και μη αποδεχόμενοι την κατοχή και τις μεθόδους της επιβολής της, μη σκύβοντας το κεφάλι προ ΟΥΔΕΝΟΣ, μην αποδεχόμενοι την καταστροφή της πατρίδας μας η οποία κινδυνεύει, περισσότερο από ποτέ άλλοτε στη ιστορία της, να πάψει να υπάρχει σαν έθνος, σχέδιο που εκπορεύεται από το «άντρο» του Διεθνούς Σιωνισμού και η πολιτική μαφία των οδαλίσκων, των μέθυσων, των κίναιδων, των λεσβιών και των ημίαιμων, νομιμοποιεί με φασιστικά μέτρα ερήμην των πολιτών, τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι υπάρχει ακόμη η Ελλάδα και οι Έλληνες, λίγο πριν το βήμα στην άβυσσο. Υπάρχουν και κάποιοι που δεν είναι αναλώσιμοι και αψηφούν ακόμη και την ζωή τους. Υπάρχουν και κάποιοι που δεν σκιάζονται τα σκότη, που δεν τρομοκρατούνται από τα ουρλιαχτά των ύαινων, που έχουν θέσει ως μόνη τους επιλογή και σημείο ύπαρξης, την αντίσταση κατά του εξανδραποδισμού του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ και τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι το αίμα των 8.500 αδελφών μας που έχουν αυτοκτονήσει, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ!!! Έσσετ’ ήμαρ!!!
 
Κατόπιν των ανωτέρω καλούμε όλους αυτούς που απεργάζονται σχέδια και λύσεις εις βάρος του ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, καταγινόμενοι στην συρρίκνωσή του βάλλοντας ευθέως κατά της οικογένειας ως πυρήνα αυτού, να αφιππεύσουν τον κάλαμο όσο είναι καιρός διότι οι ξαφνικές πτώσεις είναι πάντοτε επώδυνες.
 
Προς αντίκρουση του εις βάρος μας, κατά το άρθρο 183 του Ποινικού Κώδικα, εξυφανθέντος δήθεν ποινικού αδικήματος της διέγερσης και των καθ’ ύπνους αναζητήσεων οιωνδήποτε, πειρώνται ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, επισυνάπτουμε τις από 30η Ιανουαρίου 2017, μέσω της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας [Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος], κατατεθείσες ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ μας, προς γνώση του απανταχού Ελληνισμού για τις μεθόδους που μηχανεύεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων προκειμένου να ανακόψει την οποιαδήποτε αντίσταση στα καταστροφικά, για το Έθνος των Ελλήνων, σχέδιά της.
 
Όθεν, επιβάλλεται η άμεση συγκρότηση της Ασπίδας Εθνικής Σωτηρίας και αδήριτος είναι η ανάγκη συσπείρωσης των απανταχού της γης δυνάμεων του Έθνους, προς ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΑΥΤΟΥ!!!
 
Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»
 
ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
 
Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής        Δημήτρης Βόγγολης