Να συνέλθουμε πριν να είναι πολύ αργά…

Γράφει η Νεγρεπόντη – Δελιβάνη

Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι οι κυβερνώντες μας έφθασαν σε τέτοιο ανομολόγητα θλιβερό σημείο, ώστε να αναζητούν άφεση αμαρτιών για τις προθέσεις/αποφάσεις τους, (πολλές από τις οποίες, αν γίνουν πράξεις υπάγονται, δυστυχώς αλλά ασφαλώς, στο χώρο της εσχάτης προδοσίας), επικαλούμενοι ΝΑΖΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. 

Γιατί, ναι, ως τέτοιους τόλμησαν οι κυβερνώντες να κατηγορήσουν συλλήβδην τα εκατομμύρια Ελλήνων πατριωτών, που βροντοφώνησαν ΟΧΙ στο να δοθεί το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια….και που αν συσχετιστούν με την τελευταία δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ, αυτά τα εκατομμύρια εκπροσωπούν το 71,5% του ελληνικού πληθυσμού. Αυτό, λοιπόν, είναι το ποσοστό των “ετερόκλιτων”, των “περιέργων”, των “ΝΑΖΙ”, των “χρυσαυγιτών” και των “φασιστών”, κατά τους Ελληνες ιθύνοντες. 71,5% του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ είναι ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ !!!!!!!

Και αυτά τα ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ έχουν υπεισέλθει σε Παμακεδονικές οργανώσεις κλπ., και στέλνουν εξώδικα στα μέλη της Βουλής, προκειμένου να αποτρέψουν το ανοσιούργημα του να δοθεί το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς, οι οποίοι (και εδώ δεν υπάρχει πια ούτε η ελάχιστη αμφιβολία) θα το χρησιμοποιήσουν για αλυτρωτικούς σκοπούς εναντίον της εδαφικής μας κυριαρχίας. Όταν αυτή η χρήση είναι 1000% σίγουρη, πως αλλιώς να χαρακτηριστεί η πράξη της απονομής του ονόματος “Μακεδονία”, εκτός από εσχάτη προδοσία;

Διαπιστώνεται, λοιπόν, μια σύγχυση τραγικών διαστάσεων, όταν το 71,5% των Ελλήνων, που προσπαθεί με νύχια και δόντια να σώσει την πατρίδα του, κατηγορείται από την πολιτική του ηγεσία ως….ΝΑΖΙ. Και οι Τούρκοι, οι Σκοπιανοί, οι Αλβανοί, αλλά φυσικά και οι αγαπητοί μας “εταίροι” θα γελούν με δάκρυα για τα καμώματά μας, ιδίως σε τούτες τις ώρες που διακυβεύονται και απειλούνται τα πάντα στη χώρα μας. Θα μας βάλουν, σίγουρα, και στο GUINESS αν τριτώσουμε. Εννοώ, εξαιτίας της ικανότητάς μας να κάνουμε τα ΟΧΙ, ΝΑΙ. Η πρώτη φορά ήταν με το 62% του δημοψηφίσματος, που από ΟΧΙ μεταλλάχτηκε σε ΝΑΙ. Ήδη, το ποσοστό του ΟΧΙ τώρα έχει αρκετά ανέβει σε 71,5%, “προέρχεται από φασίστες”….και επιβάλλεται να γίνει ΝΑΙ!!!!!

Προς Θεού, να συνέλθουμε έστω και την ύστατη ώρα. Η πατρίδα χάνεται, και το πρόβλημα πια δεν μπορεί να παραμείνει στη διατήρηση της καρέκλας και της πολυθρόνας με αντάλλαγμα την Ελλάδα. SOS.