Tου Σταύρου Μαρίνη 
Να γίνει δημοψήφισμα για την Ιθαγένεια στους μετανάστες ζητάνε επίμονα οι απανταχού “πατριώτες” και “εθνικιστές” να γίνει συμφωνούμε και εμείς για να αποδειχθεί πόσο τους θέλουμε!!!! Γιατί πολύ δύσκολα θα υπερισχύσουν όσοι θέλουν να φύγουν όλοι οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ από την Ελλάδα. Κάποιοι θα θέλουν να φύγουν μόνο όσοι δεν δουλεύουν για αυτούς, κάποιες άλλες οι πανέμορφες αλλοδαπές που τους έφαγαν τους άνδρες!!!!, και λιγοστοί θα θέλουν να φύγουν όσοι και είναι πάρα πολλοί έχουν εισέλθει παράνομα στην χώρα μας.  

Βέβαια θα μου πείτε άλλο τους θέλουμε και άλλο να τους κάνουμε και Έλληνες!!!! Μα Νεοέλληνες θα τους κάνουμε κύριοι και ο όρος πλέον δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος. Δεν συμφωνώ σίγουρα ότι πρέπει να παίρνουν την Ελληνική Ιθαγένεια αλλά αφού δεν έχουμε την τόλμη να τους διώξουμε πρέπει να αποκτήσουν και αυτοί δικαιώματα που έχουν όλοι οι “πολίτες” της επικράτειας. Σιγά τα δικαιώματα δηλαδή γιατί πιο πολλές είναι οι υποχρεώσεις μας. Έλεγα λοιπόν ότι αφού δεν τους διώξαμε τόσα χρόνια τώρα ήρθε η ώρα να τους βάλουμε στο παιχνίδι δίνοντας τους το δικαίωμα να εκλέγουν και σίγουρα να εκλέγονται!!!
 
Βέβαια ποιος θα τους ψηφίσει θα μου πείτε; Μην βιάζεστε γιατί σε λίγα χρόνια θα δείτε κανέναν Αλβανό Δήμαρχο και θα τα παίξετε κανονικά. Δεν είναι κακό αλλά να μας το πείτε εγκαίρως να αλλάξουμε χώρα. Άλλωστε στην νέα Ελλάδα δεν χωράμε πολλά χρόνια τώρα. Τι σχέση έχουμε εμείς με τους Νεοέλληνες; Όσοι άδικα φωνάζουν ότι δεν θα περάσει θα πρέπει να ξέρουν ότι ήδη έχει περάσει και η Ελλάδα έχει γεμίσει με πάνω από 5.000.000 ξένους υπηκόους που σε λίγο θα αποφασίζουν για τις τύχες τους αφού εμείς αποτύχαμε και σε αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ