Ένας μοναδικός άνθρωπος που -δυστυχώς- πίστεψε στην απάτη Σώρρα

Έφυγε και η Χριστίνα Παπαδά: Ήταν πρώτα Άνθρωπος και μετά οπαδός του Α.Σώρρα

Του Λευτέρη Ρήνου

Σε αυτή την οργάνωση, ο χαμός ανθρώπων δεν έχει την ίδια αξία με την υπόλοιπη κοινωνία. Είναι τέτοιο το εύρος…

Σε αυτή την οργάνωση, ο χαμός ανθρώπων δεν έχει την ίδια αξία με την υπόλοιπη κοινωνία. Είναι τέτοιο το εύρος της πλύσης εγκεφάλου που έχουν υποστεί τα ορκισμένα με «ενεργοποιημένο νερό» μέλη, που πλέον ο θάνατος δεν έχει την πραμικρή σημασία, εμπρός στο τεράστιο «έργο» των απατεώνων που υπηρετούν.

Όταν οι περισσότεροι θα καταλάβουν πως άνθρωποι έχουν πεθάνει, είτε γιατι διαφώνησαν με την οργάνωση, είτε γιατί παράτησαν τους εαυτούς τους και την υγεία τους, για να προσφέρουν τα πάντα στον «Πολέμαρχο», τότε θα είναι αργά πλέον ακόμη και για δάκρυα.

Είναι σαφές πως σαν κοινωνία έχουμε ήδη χάσει. Παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κοντονή, αυτή η κοινωνία, με κέντρο, με δεξιά και με αριστερά έχει χάσει το παιχνίδι και εκκόλαψε το επόμενο «αυγό του φιδιού». Πλέον, υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν τη ζωή τους, μπαίνουν φυλακή για φόνο ή λιώνουν σαν το κερί, αποδεχόμενοι το ρόλο του «Πολεμιστή» σε αυτή την ιστορία.

 

Σήμερα είχα προγραμματίσει ένα εντελώς διαφορετικό άρθρο, όπως πάντα με αποδείξεις, που δείχνουν για ακόμη μια φορά πως η υπόθεση των τρισεκατομμυρίων του Αρτέμιου Σώρρα είναι μια χαζή απάτη, ωστόσο εκτελείται από παμπόνηρους και επικίνδυνους ανθρώπους.

Οι εξελίξεις όμως καμιά φορά μας κάνουν να θυμόμαστε ότι είμαστε άνθρωποι και η ανθρώπινη φύση είναι εύθραυστη. Το άρθρο αυτό λοιπόν αφιερώνεται στη Χριστίνα Παπαδά, η οποία μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν από τους θερμότερους οπαδούς του Σώρρα, αλλά ακόμη και μέχρι το θάνατό της πίστευε ότι τα «λεφτά υπάρχουν». Στο προφίλ της Χριστίνας ταιριάζουν πάρα πολλοί οπαδοί του Σώρρα. Είναι άνθρωποι που προέρχονται από τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο και έχουν δοκιμάσει να ενταχθούν σε πολλά κινήματα. Είναι οι άνθρωποι που μετά την πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί, πιστεύουν ότι ο Σώρρας είναι ο «μέγιστος του Αλεξάνδρου». Στο παρελθόν έχω χρησιμοποιήσει πράγματα που είχε γράψει η Χριστίνα, όμως ποτέ δεν έχω μπλέξει όποιο αίσθημα πικρίας από τις διαρκείς ύβρεις των οπαδών του Σώρρα, με το δημοσιογραφικό καθήκον.

Η Χριστίνα Παπαδά σε ομιλία υπέρ του Αρτέμη Σώρρα το 2014. Πρώτος από αριστερά ο Ιωάννης Καλογερόπουλος, το αριστερο χέρι του Σώρρα, και τελευταίος ο Χρήστος Μπαλαντίνας, δεξί χέρι του Σώρρα και προφυλακισμένος για το φόνο της Παιδοψυχιάτρου στη Λαμία.

Αν κάποιος εξαιρέσει την ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης, δεν πρόκειται ποτέ να κινηθώ νομικά κατά των ανθρώπων που έχουν πέσει θύματα και τους ακολουθούν, λόγω της καλοσύνης τους και της θέλησής τους να προσφέρουν για μια καλύτερα Ελλάδα. Η Χριστίνα Παπαδά πολεμούσε μέσα της για την Ελλάδα. Μπορεί να ήταν οπαδός του Αρτέμιου Σώρρα ή του Μανώλη Λαμπράκη, όμως το σημαντικό είναι ότι είχε μέσα της τη φλόγα της αντίστασης, τουλάχιστον μέχρι την εμπλοκή της με το Σώρρα.

Η άποψή μου για το γεγονός ότι ο Σώρρας μέχρι σήμερα δεν κοσμεί κάποια κάγκελα, από την πίσω τους πλευρά, είναι ότι εξυπηρετεί το σύστημα, αλλά ταυτόχρονα έχει πολιτικές διασυνδέσεις. Είναι πασίγνωστο στην Πάτρα, ότι σε ορισμένα από τα «εγωφελή έργα» στα οποία είχε αφιερωθεί στο παρελθόν, υπήρχε πολιτική παρέμβαση τοπικών βουλευτών και αθηναίων μεγαλοδικηγόρων, που σήμερα ποιούν τη νήσσαν. Το κύριο όφελος όμως του συστήματος, είναι ότι κρατάει ανθρώπους όπως η Χριστίνα στον «καναπέ», τους «ρουφάει» τη ζωή, την ενέργεια και τα χρήματα και τα διοχετεύει στην προσωπική προπαγάνδα και ανέλιξη «φελλών» που το εξυπηρετούν.

Η Χριστίνα Παπαδά λίγο πριν το τέλος της ζωής της διαχώρισε τη θέση της από τον Αρτέμη Σώρρα και αποτραβήχτηκε. Ήταν όμως πλέον αργά. Ο ενεργός αυτός άνθρωπος είχε παραμελήσει τον εαυτό του προς χάριν του «Πολέμαρχου» και οι επιπλοκές του σακχαρώδους διαβήτη ήταν συντριπτικές για την ίδια και την οικογένειά της. Μετά την απώλεια της όρασής της, ακολούθησαν τα νεφρά και η καρδιά της.

Η γυναίκα, που στήριξε όσο λίγοι τον Αρτέμη Σώρρα, μεταφέρθηκε από την Κόρινθο στο Φάληρο και πέθανε στην εντατική του νοσοκομείου, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 13.00, πριν καν συμπληρώσει δώδεκα ώρες νοσηλείας. Με εξαίρεση κάποιους μεμονωμένους φίλους της, από την ηγεσία της οργάνωσης Σώρρα και από τους οργανωμένους πρώην συμπολεμιστές της δεν υπήρξε ούτε ένα συλλυπητήριο μήνυμα, μέχρι αυτή τη στιγμή, κατά πλήρη αντιστοιχία με το θάνατο της αδικοχαμένης Παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα.

 

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΑ

Στο σημείο αυτό και σαν δημοσιογραφικό επικήδειο στη Χριστίνα Παπαδά, ακολουθεί το κείμενο του Δημήτριου Μαντέ, που την γνώρισε από κοντά και ήταν από τους ελάχιστους που δημόσια έγραψαν μερικά λόγια για το θάνατό της, για να τιμήσουν τη ζωή και την ύπαρξη της.

“Θα είμαι σύντομος πλην περιεκτικός. Με τη Χριστίνα γνωρίστηκα το 2011. Ήταν η «Γραμματέας» από το βιβλίο του Καλογεράκη που ανακάλυψε ότι ο ηλεκτρονικός υπολογιστής απαντούσε μόνος του σε «ερωτήσεις». Τα θυμάστε. Πέρασε καιρός. Η Χριστίνα ιδιαίτερα ανήσυχο άτομο το έψαχνε όπου μπορούσε να βρει γνώση και πληροφορίες. Μέχρι που έμπλεξε με τη σατανική Οργάνωση του Σώρρα.

Στεναχωρήθηκα. Λογοφέραμε και τσακωθήκαμε γι΄ αυτό το λόγο, όπως με πολλούς και αξιόλογους φίλους μου που παρ΄ όλα τα επιχειρήματά μου, δεν κατάφερα τελικά να τους πείσω! Ίσως δεν ήθελαν να πεισθούν!

Τελευταία φορά που την είδα τον Ιούνιο του 2013 στη Νέα Σμύρνη που οργάνωσε την παράσταση τσίρκο Σώρρας Χαραλάμπους και προλόγισε ένα συνεσταλμένο και σεμνό παιδί ο Χρήστος Μάγνης, που τον άκουσα και τον λυπήθηκε η ψυχή μου.

Η Χριστίνα Παπαδά εργάζονταν για το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, μαζί με το σύζυγό της Δημοσθένη, υπαξιωματικό του Ελληνικού Στρατού, καλό παιδί, σεμνό και μετρημένο κι αυτός. Παντρεύτηκαν σαν σήμερα 14 Φεβρουαρίου και σήμερα εντελώς συμπτωματικά, είναι η ημερομηνία κηδείας της Χριστίνας Παπαδά στον Άγιο Νικόλαο Κορίνθου, στις 4.00 το απόγευμα για όσους ενδιαφέρονται.

Δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε από το 2013 που γνώριζα τη Χριστίνα, μια ζωντανή γυναίκα και δασκάλα χορού(με δίδαξε τα βήματα του tangο εμένα και τη σύζυγό μου, όπως έκανε με πολλούς ακόμη φίλους και μαθητές της τα απογεύματα, αφού αυτό ήταν το αγαπημένο της σπορ, ο χορός των Latin και το πάθος της).

 

Βίντεο. Η Χριστίνα Παπαδά εκφράζει τις απόψεις της σε συγκέντρωση το 2013

Θα το ξαναπώ! Έσφυζε ζωή, ενέργεια, πάθος για ότι όμορφο και αληθινό. Μέχρι που μπήκε στην σατανική Οργάνωση. Τσακωθήκαμε άγρια. Εγώ δηλαδή, τη μάλωσα με σκληρό τρόπο και μετανιώνω γι΄ αυτό. Ίσως στάθηκα σκληρός. Να την προφυλάξω ήθελα.

Το ίδιο που έγινε με τον Μπαλαντίνα! Καλό και σεβαστικό παιδί το 2013 τους τον παρέδωσα, εγκληματία μου τον έκαναν σε τρία χρόνια.Από την Ομάδα μου έφυγε και αυτός. Με πούλησε για τα εκατομμύρια του Σώρρα. Ζωντανή και υγιής μπήκε η Χριστίνα στην Οργάνωση, νεκρή βγήκε στα τρία χρόνια κι αυτή. Σύμπτωση;

Η Χριστίνα δεν ξέρω με τι αντάλλαγμα πήγε εκεί. Ίσως για το μεγάλο της πάθος να δει την Ελλάδα ελεύθερη, αλλά αλίμονο αν “γύφτοι” και “μπαταξήδες” μπορούν να την ελευθερώσουν! Αυτοί οι “αχυράνθρωποι” θα την παραχώσουν ακόμη πιο βαθιά στο μνήμα της!

Με έκπληξη όπως παρατήρησε και ο αδερφικός μου φίλος Λευτέρης Ρήνος σήμερα οι οργανώσεις και οι Ε.ΣΥ του αρχιαπατεώνα δεν έβγαλαν ούτε μία ανακοίνωση! Ένα απλό “συλλυπητήρια”.

Δικό τους στέλεχος δεν ήταν η Χριστίνα; Σε αυτούς δεν αφιέρωσε τη ζωή της, το χρόνο της, τα ΧΡΗΜΑΤΑ της; Ποιος οργάνωνε επί δύο χρόνια την Ε.ΣΥ στην Κόρινθο, στην Αθήνα, στην Κρήτη, σε όλη την Ελλάδα;

Η Χριστίνα Παπαδά βεβαίως εννόησε το μέγεθος της απάτης και έφυγε μετά τη διάσπαση του Σώρρα με την END,όπως και πολύς ακόμη κόσμος, το καθαρά ιδεολογικό και επιστημονικό κομμάτι δηλαδή, αφήνοντας μόνο τους κάφρους και τα βλίτα στην προσωπολατρική και πυραμιδοειδή λατρευτική οργάνωση του επίγειου τρισεκατομμυριούχου ολύμπιου “θεού”.

Η αναισθησία των Σωρριασμένων, η απανθρωπιά, η διαβολική τους στάση να μένουν απαθείς μπροστά στον άδικο χαμό μιας αγωνίστριας, μιας αφελούς ακόμη Ελληνίδας που τους πίστεψε και αφιέρωσε τη ζωή της!!!

Η Χριστίνα έπαθε έμφραγμα λίγες ημέρες πριν.

Αρνήθηκε να πάει Νοσοκομείο. Πιθανά μέσα της πίστευε πώς ήταν δυνατή και άτρωτη. Σαφώς και δεν είχε πιει από το θαυματουργό και ενεργειακό νερό του Σώρρα. Δεν γνωρίζω τι έγινε μετά το 2013, αλλά αυτό εκτιμώ.

Ο πολέμαρχος πάντως δεν έδωσε το παρόν!!! Ο “πολέμαρχος” της βλακείας, της ηλιθιότητας και της αναισθησίας που δεν είχε το ψυχικό σθένος, να βγει και να πει για τα μάτια έστω ένα “Συλλυπητήρια” στην οικογένεια της αδικοχαμένης Χριστίνας Παπαδά.

Το ίδιο και οι επικεφαλής των Ε.ΣΥ με φωτεινή εξαίρεση την END Χανίων που είπε δυο λόγια… Η αναισθησία και το έγκλημα, δεν έχουν ανθρώπινο πρόσωπο φίλοι μου!!!! Καλό ταξίδι Χριστίνα Παπαδά. Εύχομαι εκεί που πας να βρεις ένα καλύτερο Κόσμο, έναν αληθινό Κόσμο χωρίς απατεώνες, ψεύτες και προσκυνημένους στα δις και στα τρις.Έ

να Κόσμο που τον συζητάγαμε τις ατέλειωτες μέρες και νύχτες μαζί και με όσους στενούς και αγαπημένους φίλους, αλλά αυτός ο Κόσμος Χριστίνα θέλει χρόνο, θέλει αγώνα, θέλει πίστη και υπομονή και αυτόν τον Κόσμο δεν μπορούν να τον φέρουν οι μαύροι “εωσφόροι” της τυρόπιτας κορίτσι μου.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στο σύζυγό της Δημοσθένη, στον αδερφό της Χρήστο, σε όλη την οικογένειά της! Καλό παράδεισο Χριστίνα μου…

Δημήτριος Μαντές

Πηγή