Τι καταγγέλει η Θεοδωροβία Πλακά & ποια ερωτήματα θέτει, απευθυνόμενη σε “Κουτί Πανδώρας” και “Hot Doc”  

Διαβάστε όλα όσα παραθέτει στο blog της 

Όταν σαν απλή ελληνίδα πολίτης, αλλά ταυτόχρονα καί δημόσιος υπάλληλος υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον, προσέγγισα γιά την ανάδειξη αθλητικών σκανδάλων αρκετούς μεγαλοδημοσιογράφους βρήκα αρκετά εμπόδια….

Μέχρι ένα βαθμό τα περίμενα αν και για κάποιους πού η εικόνα τους άλλα έδειχνε,έπεσα από τα σύννεφα….( δεν είναι της παρούσης να τούς αναφέρω)

Κοριτσάκι μικρό του δημοτικού, μεγάλωνα δίπλα στον αδελφό της μητέρας μου,βετεράνο αθλητικογράφο Χρήστο Σβολόπουλο….. https://el.m.wikipedia.org/wiki

Με μύησε στον αθλητισμό και με έμαθε πολλά έντιμα δημοσιογραφικά «μυστικά» πιστεύοντας ότι θα ακολουθούσα το δημοσιογραφικό επάγγελμα….Ήταν σοφός,αλλά εμένα με κέρδισαν άλλα ενδιαφέροντα, αν και οι συνθήκες της ζωής με υποχρέωσαν να ακολουθήσω το επάγγελμα της δημοσίου υπαλλήλου,χωρίς να ήξερα τί με περίμενε….

Φτάνοντας λοιπόν στο σημείο το σημερινό και ασχολούμενη με καταγγελίες πολλών αθλητικών σκανδάλων δεν περίμενα ποτέ ότι, πολλοί δημοσιογράφοι θα εγκατέλειπαν τις αποκαλύψεις αυτών και θα αναδείκνυαν ό,τι νόμιζαν αυτοί κατά το δοκούν…

Επειδή λοιπόν ο κάθε πολίτης και μάλιστα όταν τυγχάνει να είναι καταγγέλων με την ταυτότητα του δημοσίου υπαλλήλου,προστατεύοντας το δημόσιο συμφέρον με μεγάλο κίνδυνο της ζωής μου,αλλά όπως αποδεικνύεται μέχρι στιγμής και με τον συνεχή υπηρεσιακό διωγμό μου,μπορεί να εκφράζει την γνώμη του δημόσια,να καταγράφει και να σχολιάζει εξασκώντας την » δημοσιογραφία των πολιτών» ,χωρίς πολλά λόγια, απευθύνομαι δημόσια σε 3 επαγγελματίες δημοσιογράφους απο το » Κουτί της Πανδώρας» και από το περιοδικό «Hot Doc»…..

Απευθύνομαι στους κυρίους,κυρίους,Κώστα Βαξεβάνη,Μάριο Αραβαντινό και Νίκο Σπυρόπουλο και τους ερωτώ ευθέως ,γιατί κύριοι εγκαταλείψατε την συνέχεια ανάδειξης των συγκεκριμένων αθλητικών σκανδάλων και επί Σύριζα;

Η δική σας δημοσιογραφία αναδεικνύει αυτά τα σκάνδαλα μόνο επί Νέας Δημοκρατίας;

Όταν αυτά κουκουλώνονται και συνεχίζονται και επί Σύριζα πού βγήκε με την σημαία της κάθαρσης, εσείς δεν έχετε υποχρέωση να επιτελείτε αντικειμενικό κοινωνικό έργο προς όφελος του συνόλου και να συμβάλλετε στην πλήρη αποκάλυψη των σκανδάλων;

Αλλά ακόμα καί να σχολιάζετε το κυνηγητό μιας δημοσίου υπαλλήλου που καταδιώκεται αδίκως καί μάλιστα από πέρυσι σας έχει στείλει το απίστευτο SMS του Γ.Γ.Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού προς εμένα, που ζητούσε να πάω με τον δικηγόρο μου, γιατί είχε ενημερώσει και τον Υπουργό Κοντονή να τα βρούμε;;;

Και αντ’ αυτού εξαφανίστηκε και μου έστειλαν δώρο μία δυνητική αργία,συνεχίζοντας όλοι μαζί τον διωγμό μου;;;

Αυτά δεν ενδιαφέρουν την κοινωνική δημοσιογραφία σας;

Γιατί τα αποσιωπήσατε;

Εκδιώχθηκα βάναυσα και άδικα από τους Νεοδημοκράτες Υπουργούς και το είχατε καταγράψει ορθώς το 2014 στο HOT DOC….Τώρα που εξακολουθούν να υφίστανται αυτά κι άλλα πολλά καί επί Σύριζα,εσείς διαλέξατε την αποσιώπηση και την μη συνέχιση ανάδειξης των σκανδάλων λέγοντας ότι προηγούνται άλλα θέματα….Γιατί;;;

Και όταν εξαντλήθηκε η υπομονή μου,αφού επι ένα χρόνο σχεδόν με έχετε στο περίμενε, όταν αναδημοσίευσα, στο theodorovias blog, το αρθρο του 2014 στο HOT DOC από τον δημοσιογράφο Μάριο Αραβαντινό με τίτλο» Βουτηγμένη στα σκάνδαλα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού»….http://theodorovias.blogspot.gr/2016/06/blog-post_262.html…και το προλόγισα εκφράζοντας τα παράπονά μου δημόσια,εσείς άμεσα διά του δημοσιογράφου σας Νίκου Σπυρόπουλου τηλεφωνήσατε καί κάνατε παράπονα ότι σας εξέθεσα και μετά από εκατέρωθεν διευκρινήσεις ,κλείσαμε την συνομιλία λέγοντάς μου να σας στέλνω ό,τι θέλω με σκοπό την δημοσίευση.

Έχοντας μάθει στην ζωή τίμια να συμπεριφέρομαι ανάρτησα άμεσα ανακοίνωση….http://theodorovias.blogspot.gr/2016/06/theodorovias-blog_17.htmlαποκαθιστώντας σας

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναδημοσίευσα ένα άρθρο μου από το » Κουτί της Πανδώρας» με τίτλο » Αρχή πάντων η διαφθορά και η διαπλοκή;»http://theodorovias.blogspot.gr/2016/06/blog-post_821.html…Δέχτηκα απο αναγνώστες του blog μου μηνύματα οτι πατώντας στις παραπομπές του άρθρου σε επίσημα πολύ σοβαρά έγγραφα, αυτά δεν υπήρχαν….

Το ίδιο είχε συμβει και τον Σεπτέμβριο του 2015 που πρωτοαναρτήθηκε το συγκεκριμένο άρθρο στο » Κουτί της Πανδώρας» ….

Παραπονέθηκα καί τότε στον δημοσιογράφο Νίκο Σπυρόπουλο ο οποίος μου είπε ότι οφείλετο σε τεχνικούς λόγους ….

Εγώ λοιπόν να τα δεχτώ όλα καλοπροαίρετα και ως μη γενόμενα…
Αυτό όμως που δεν μπορώ να δεχτώ είναι ότι είπα στον κύριο Σπυρόπουλο να του δώσω έγγραφα κατ’ αποκλειστικότητα να δημισιεύσει και να κάνει ρεπορτάζ και ευθαρσώς μετά από ολες τις επικοινωνίες μας μου έγραψε ( άκουσον- άκουσον) να….. δώσω αλλού την αποκλειστικότητα….
Κι όταν τον ρώτησα αν αυτό το λέει ο ίδιος ή ο κύριος Κώστας Βαξεβάνης ,απλά απαξίωσε να απαντήσει….

Θερμά συγχαρητήρια κύριοι της επαγγελματικής δημοσιογραφίας!!!
Θερμά συγχαρητήρια κύριε Μάριε Αραβαντινέ ,που εξαφανιστήκατε αν και φάγαμε και ήπιαμε,μιλώντας εκτενώς για σκάνδαλα πολλά,όχι μόνον μαζί μου, αλλά και με άλλους έξι (6) ακόμα ανθρώπους, οι οποίοι ηλικιακά είχαν τουλάχιστον την ηλικία του πατέρα σας ,ασχολούμενοι με σοβαρά αθλητικά σκάνδαλα και οι οποίοι απορούν μέχρι σήμερα αν έπρεπε να σας εμπιστευτούν…..

Πραγματικά διερωτώμαι αν ισχύει αυτό που έχει πεί ενας Γάλλος Δημοσιογράφος και συγγραφέας ο Henri Beraud, ότι… » Η δημοσιογραφία είναι ένα επάγγελμα στο οποίο περνάει κανείς τη μισή του ζωή μιλώντας για πράγματα που δεν ξέρει και την άλλη μισή σωπαίνοντας για αυτά πού ξέρει»!

Για των λόγων μου το αληθές, δημοσιεύω την συνομιλία μου μέσω e- mails με τον δημοσιογράφο κύριο Νίκο Σπυρόπουλο από το » Κουτί της Πανδώρας» καί το περιοδικό «Hot Doc»…..

Από: «Via Plaka»
Ημερομηνία: 29 Ιουν 2016 2:04 PM
Θέμα:
Προς: «Νίκος Σπυρόπουλος»
Καλό μεσημέρι!!
Την Δευτέρα θα στείλω στο Πειθαρχικο της Γ.Γ.Αθλητισμού μετα από πολλοστή φορά κλήση τους σε απολγια μου και μετα και την δυνητική αργια ,την έγγραφη βόμβα απολογία μου δια του συνηγόρου μου Αλέξανδρου Ντάσκα υιού Γιάννη Ντάσκα….
Θα κληθουν λοιπόν να αποφασίσουν τι θα κάνουν με την περίπτωσή μου…..Ό,τι κι αν αποφασίσουν εγω θα τους παω δικαστικά για όποιες βλάβες εχω υποστεί εως σήμερα…..
Έχει ενδιαφέρον τί θα αποφανθεί ο πρωτοδίκης του πειθαρχικού σύμφωνα με αυτα που θα καταθέσω….
Aμέσως μετα θα δημοσιεύσω την τελευταία κλήση που μου εστειλαν προ ημερών για γέλια και για κλαμματα,καθως καί την προαπολογία μου ,την απολογια μου και την απόφασή τους όποια κι αν είναι…..γιατί εγω δεν φοβαμαι κανένα τους,αλλά αυτοί;;;;;;
Σας ερωτω λοιπον αν θα ασχοληθειτε ό,τι κι αν βγάλουν και πουν,για να σας τα δωσω σε αποκλειστικοτητα….σκεφτειτε το και πείτε μου,γιατι εγώ θα τα βγάλω όλα στην φόρα όπως κάνω πάντα…εξ αλλου λιγα βηματα με χωρίζουν πιά και απο την πολιτικη σκηνή του μέλλοντος….
Καλη συνεχεια
Βία Πλακά

Στις 29 Ιουνίου 2016 – 6:34 μ.μ., ο χρήστης Via Plaka έγραψε:
Αγαπητέ κύριε Σπυρόπουλε σας παρακαλώ θέλω άμεσα την απάντηση απο το «Κουτί της Πανδώρας»….
28 Σεπτεμβρίου του 2015 σας είχα δώσει άρθρο μου και το δημοσιεύσατε κατ’ αποκλειστικότητα με τίτλο » Αρχή πάντων η διαφθορά και η διαπλοκή;»
Σήμερα το αναδημοσίευσα στο δικό μου blog καί μετά λύπης μου μετά από μηνύματα αναγνωστών, διαπίστωσα ότι έχετε κατεβάσει τις παραπομπές στα επίσημα έγγραφα….
Σας παρακαλώ επειδή το blog μου το έχω στήσει με πολύ κόπο και κατάφερα να έχω με τις αλήθειες μου και την αξιοπιστία μου μεγάλη επισκεψιμότητα, δεν μπορώ να αφήνω σκιές…θέλοντας λοιπόν άμεσα να αναρτήσω ανακοίνωση ,αλλα καί τα έγγραφα και μετά την τηλεφωνική σας επικοινωνία μαζί μου θέλω να πιστεύω ότι λύθηκαν οι παρεξηγήσεις ,πείτε μου τί ακριβώς συμβαίνει με αυτό το θέμα….
Το περιμένω άμεσα….
Ελπίζω ότι με κατανοείτε καί ότι θα είναι άλλη μία ενδεχομένως παρανόηση ή λάθος.
Περιμένω….
Ευχαριστώ…
Θεοδωροβία Πλακά

Προς: «Via Plaka»
Καλησπέρα κ. Πλακά. Είμαι σε ραντεβού. Δεν έχουμε κατεβάσει τις παραπομπές. Με την αλλαγή του site τα αρχεία pdf που είχαμε βάλει ως link στις λέξεις άλλαξαν πηγή και έτσι δεν εμφανίζονται. Πρέπει να γίνουν πάλι χειροκίνητα. Εάν έχετε τα έγγραφα έτοιμα για να μην ψάχνω στο αρχείο μου, στείλτε τα μου να τα φτιάξω εντός της ημέρας.
Όσον αφορά το πρώτο σας e-mail, μπορείτε να δώσετε αλλού την αναφορά σας κατ΄αποκλειστικότητα.
Ευχαριστώ,
Ν.Σ

Από: «Via Plaka» Ημερομηνία: 29 Ιουν 2016 7:04 PMΘέμα: Re:Προς: «Νίκος Σπυρόπουλος»
Ευχαριστώ κύριε Σπυρόπουλε για την απάντηση….θα μπορούσατε όμως να με είχατε ενημερώσει και να σας τα είχα στείλει πριν έρθω σε αυτή την δύσκολη θέση….
Οσον αφορά για να δώσω αλλού την αποκλειστικότητα ευχαριστώ και γι’ αυτό….αυτή η απάντηση είναι δική σας ή του κυρίου Κώστα Βαξεβάνη; Αν θέλετε,μου απαντάτε!
Ευχαριστώ θερμά!
Καλή συνέχεια,Θεοδωροβία Πλακά