Με μια λιτή και περιεκτική ανακοίνωση η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας ανακοινώνει ότι τα νοσήλια για την άτυχη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη πληρώθηκαν στο ακέραιο. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΒΟΣΤΩΝΗ.«Πέμπτη, 10 Ιουλίου, 2014
Η Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας έλαβε και πλήρωσε στο ακέραιο το λογαριασμό για τα νοσήλια της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης.
Ο αρχικός λογαριασμός πλησίαζε τις $78,000 συν το ειδικό ‘pump’ το οποίο ήταν δωρεά. Με μία έκπτωση που μας έγινε της τάξεως 35% από το Νοσοκομείο και 30% από τους θεράποντες ιατρούς ο τελικός λογαριασμός κατέβηκε στις $50,607.27 τον οποίο και πλήρωσε η Ομοσπονδία της Βοστώνης με τραπεζική επιταγή. Διά της παρούσης η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων ευχαριστεί το Νοσοκομείο Παίδων (Children’s Hospital of Boston) και το ιατρικό προσωπικό και όλους όσους βοήθησαν. Το υπόλοιπο του ποσού που παραμένει στον ειδικό λογαριασμό «Myrto’s Fund» θα διατεθεί για άλλα νοσήλια της άτυχης Μυρτώς όπως έχει αποφασίσει η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων. Η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) για άλλη μία φορά ευχαριστεί όλους και όλες που προσέφεραν δωρεές στο λογαριασμό ‘Myrto’s Fund’». 
Για την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας,
Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος
Δρ. Μαίρη Δεληχάτσιου, Γραμματέας

Το ρεπορτάζ έχει και συνέχεια την οποία θα δούμε σε προσεχείς δημοσιεύσεις.