Εκτύπωση

Ελληνική παρουσία στις δημοτικές εκλογές του Τορόντο

on . Δημοσιεύθηκε στο Καναδάς

fragkiadakiΗ μοναδική ελληνικής καταγωγής υποψήφιος στη μάχη των δημοτικών εκλογών

ΤΟΡΟΝΤΟ -  Η Μαρία Φραγγεδάκη, ζητά την υποστήριξή σας στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές που θα γίνουν το φθινόπωρο του 2010. Η Μαρία βάζει υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος για την πόλη του Τορόντο στην περιοχή Ward 29 – Toronto - Danforth Ave. και αν εκλεγεί θα είναι η πρώτη ελληνίδα πολιτικός που έχει μπεί ποτέ στο Δημαρχείο.

Κόρη κρητικής οικογένειας, πετυχημένη επαγγελματίας και αφοσιωμένη εθελοντής, η Μαρία μεγάλωσε στην περιοχή του East York, έμαθε την ελληνική γλώσσα στα σχολεία της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο και παρακολουθεί ανελλιπώς τα θεατρικά έργα που ανεβάζει το Πρωτοποριακό Θέατρο "Νεφέλη".

Εκκλησιάζεται με ευλάβεια στις εκκλησίες της Αγίας Ειρήνης και της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, ενώ την υποψηφιότητά της στηρίζουν ο πρώην δήμαρχος του East York  Michael Prue, ο επαρχιακός βουλευτής της περιοχής Toronto-Danforth Peter Tabuns καθώς και ο γνωστός στην παροικία κ. Αντώνης Αρτεμάκης.

Η Μαρία έχει μια πετυχημένη καριέρα στον τομέα οργάνωσης συνεδρίων και ως αντιπρόεδρος στην εταιρεία της έχει κερδίσει βραβείο για την καλύτερη επιχείρηση μικρού μεγέθους στο Τορόντο. Έχει επίσης συμβάλλει στην ίδρυση μιας μη κερδοσκοπικής εταιρείας  της Broadview Community Youth Group (BCYG) που βοηθά τη νεολαία να ξαναβρεί την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθησή της μέσα από εθελοντική προσφορά και την βοήθεια στον διπλανό.

 

Ακόμη, η Μαρία έχει μεγάλη εκτίμηση στις τέχνες και μέσα από την εθελοντική της προσφορά, και συνεργασία με μουσεία και γκαλερί προσπαθεί να κάνει τα έργα τέχνης πιό προσιτά στον απλό πολίτη.
Η Μαρία Φραγγεδάκη μένει στο East York, είναι απόφοιτος Ιστορίας και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Τορόντο με μεταπτυχιακά στις Πολιτικές Επιστήμες.

 

Η Μαρία είναι περήφανη για την ελληνική της καταγωγή και μπορεί να βοηθήσει να ακουστεί η φωνή των ομογενών της περιφέρειας Ward 29  στο Δημαρχείο του Τορόντο.

http://www.maryfragedakis.ca

EmphasisWorld

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Σύνδεση