Tα τελευταία χρόνια πολλοί  Έλληνες έρχονται για να ζήσουν και να εργαστούν στη Γερμανία και για να βρουν προοπτικές και ευκαιρίες για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Σε όσους χρειάζονται υποστήριξη στην αναζήτηση εργασίας και στην επαγγελματική τους αποκατάσταση η εταιρεία peδiaconsulting παρέχει από τέλη Αυγούστου 2014 βραδυνά σεμινάρια με θέμα «Πώς κάνω αίτηση για εργασία σωστά!». Οι στόχοι είναι
• η αναθεώρηση του βιογραφικού σημειώματος (CV)
• η διατύπωση συνοδευτικής επιστολής και
• η προετοιμασία για συνεντεύξεις εργασίας

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν κάθε δεύτερη και τέταρτη Τρίτη του μήνα από 6:30 έως 8:30 μ.μ. στους χώρους της εταιρείας pediaconsulting στην Κολωνία. Η συνολική διάρκεια των σεμιναρίων θα είναι τρεις μήνες. Ξεκινούμε στις 26 Αυγούστου και τελειώνουμε στις 11. Νοεμβρίου 2014. Η ειδική αυτή και για την ώρα μοναδική ευκαιρία προσφέρεται σε 12 άτομα.

Η συμμετοχή στην παραπάνω σειρά σεμιναρίων είναι δωρεάν για όλους τους  Έλληνες που αναζητούν εργασία στη Γερμανία. Το πρόγραμμα αυτό είναι προσφορά της εταιρείας peδiaconsulting και η συνεισφορά της στην αντιμετώπιση της κρίσης για όσους χρειάζονται βοήθεια.

Για κάθε πληροφορία:
 

Tzeni Akrivopoulou
pediaconsulting