Στη 14η Συνδιάσκεψη Νεολαίας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη, που έλαβε χώρα στη Φρανκφούρτη, παραβρέθηκε ο Συντονιστής του ΣΑΕ Περιφέρειας Ευρώπης                     κ. Γιώργος Αμαραντίδης.

Ο κύριος Αμαραντίδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να περάσει ένα διήμερο με την ποντιακή νεολαία, συγχάρηκε τη Συντονιστική Επιτροπή των Ποντίων Νέων για το εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα της Συνδιάσκεψης. Ενημέρωσε για την πορεία του ΣΑΕ Περιφέρειας Ευρώπης και για την προσπάθεια που γίνεται για τη συγκρότηση της νεολαίας στα πλαίσια του ΣΑΕ.

Μιλώντας στους 400 νέους που συμμετείχαν στη συνδιάσκεψη, είπε ότι η νεολαία αποτελεί το δημιουργικό παρόν και το ελπιδοφόρο μέλλον του Ελληνισμού. Τόνισε ότι το ΣΑΕ θα είναι πάντοτε αρωγός όλων των δημιουργικών προτάσεων της νέας γενιάς, στηρίζοντας ταυτόχρονα τη δικτύωσή τους με τους χιλιάδες Έλληνες νέους ανά την Ευρώπη.

Ο κ. Αμαραντίδης ενημέρωσε τη νέα γενιά των ποντίων για το  Συνέδριο Νεολαίας του ΣΑΕ Περιφέρειας Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο του 2008 στη Φρανκφούρτη και τους ευχήθηκε πάντοτε επιτυχίες και ευόδωση των στόχων τους.