Στην συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας προχώρησε σε μια σειρά καταγγελίες αλλά και αποκαλύψεις. Κάνοντας εκτενή αναφορά στις δημοσκοπήσεις την περίοδο του δημοψηφίσματος και των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, προχώρησε σε ονομαστικές καταγγελίες εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (newsbomb), για ηνύματα που το έστελνε στο κινητό του τηλέφωνο. 

Ο κ. Καμμένος είπε χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος είναι από τους καλύτερους επιχειρηματίες της χώρας. Ο γιος του αποφάσισε να γίνει καναλάρχης. Άρχισε με το newsbomb. Μου έστελνε sms: -«Συγχαρητήρια ελπίζω να κλείσετε αυτή την φορά τετραετία. Το newsbomb βγαζει κυβέρνηση».

-«Καλημέρα. Θα μπει ο Γιώργος ως εξωκοινοβουλευτικός υπουργός;»
-«Ο Κοντονής όχι μόνο δεν έκανε τίποτα αλλά ούτε ραντεβού δεν μας έκανε»

-«Εάν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μην με λένε Γιαννακόπουλο».

Θα πρέπει να μάθουν αυτοί οι κύριοι ότι οι εποχές που ο μπαμπάς τους έπαιρνε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα όταν τους έπιαναν με τις κόκες στην τσέπη στα πάρτυ της Μυκόνου τελείωσαν. Το νταβατζηλίκι τελείωσε.

Κύριε Υπουργέ βάλτε μια διάταξη ακόμα. Δεν μπορεί να είναι υποψήφιοι αγοραστές άτομα καταδικασμένοι ή που να διώκονται για συκοφαντική δυσφήμιση».