Για να μην έχουμε στενή μνήμη και να μην πέφτουμε θύματα της συγκάλυψης

Απαραδεκτη διαχρονική συγκαλυψη της προδοσιας της Κύπρου από τον Μαρίνο Σιζόπουλο

Φάκελος Κύπρου: 20.798 σελίδες πρακτικά συνεδριάσεων και καταθέσεις:

2/9/2014

http://www. greekamericannewsagency.com/ 2010-01-19-17-50-12/2010-02- 21-15-39-14/2010-02-21-16-57- 03/30202-%CF%86%CE%AC%CE%BA% CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE% BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF% 85-20-798-%CF%83%CE%B5%CE%BB% CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF% 80%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE% B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85% CE%BD%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B9% CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD- %CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE% B1%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF% 83%CE%B5%CE%B9%CF%82

 

Κύριοι Βουλευτές Ελλάδας και Κύπρου,

Μακαριώτατε Αρχιεπίσκοπε Κύπρου και Σεπτοί ιεράρχες της Ιστορικής Εκκλησίας της Κύπρου,

 

Απαράδεκτη διαχρονική συγκάλυψη της προδοσίας της Κύπρου από τον Μαρίνο Σιζόπουλο. Και όχι μόνον.

Εν Ελλάδι και εν Κύπρω.   Πας γνωρίζων και συγκαλύπτων, γίνεται προφανώς συνένοχος στην Εσχάτη Προδοσία εναντίον του Ελληνισμού της Κύπρου. Και σύμφωνα και με την παρούσα ενημέρωση δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί άγνοια.

 

Δείτε την κατωτέρω απαράδεκτη συζήτηση του Μαρίνου Σιζόπουλου.

 

MΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

http://infognomonpolitics. blogspot.gr/2017/04/m_23.html

 

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος υπήρξε πρόεδρος της επιτροπής του πορίσματος της Κυπριακής Βουλής για την κατά μέγα μέρος συγκάλυψη της μεγαλύτερης διαπραχθείσας προδοσίας εις βάρους του Ελληνισμού. Και ο συγκαλύπτων πλήρως γνώστης των συμβάντων, αν συγκαλύπτει σύμφωνα με απόλυτα στοιχεία την προδοσία αυτήν μετέχει ως πλήρως γνώστης εις αυτήν. 

 

Στον κατωτέρω ιστότοπο μπορείτε να δείτε το πόρισμα της επιτροπής Σιζόπουλου. 

https://www.scribd.com/ document/53377590/%CF%84%CE% BF-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83% CE%B7%CE%BC%CE%BF-%CE%A0%CF% 8C%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE% B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95% CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%BF% CF%80%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE% B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%A6% CE%AC%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BF- %CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9A%CF% 8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85

Αφού πρώτα υπενθυμίσω ότι ο Φάκελος του πορίσματος της Ελληνικής Βουλής για το Κυπριακό (εισβολή κτλ) παραμένει επίσημα κλειστός για προφανείς για κάθε σκεπτόμενο λόγους κλειστός εδώ και πολλά χρόνια θυμίζω πρώτα ότι ως μπορείτε να δείτε στην αρχή του κειμένου, το greekamericannewsagency από την 2/9/2014,  έφερε εις φως όλα τα έγραφα της μεγάλης προδοσίας του Έθνους μας. Ώστε όπως έγραφε τότε:

 

«Σήμερα, μετά από 26 χρόνια σιωπής συγκάλυψης όλων όσων εμπλέκονται και έχουν ευθύνες για την μεγάλη εθνική προδοσίααλλά και συνενοχής σχεδόν όλων των παραδοσιακών κρατικοδίαιτων κομμάτων και των βουλευτών τουςκαι χωρίς να έχει αποδοθεί καμία απολύτως ευθύνη σε εκείνους που ανήκειή σε εκείνους που θα αποφανθεί η ετυμηγορία της Ελληνικής Δικαιοσύνης της οποίας  διαφεύγουν εκείνοι τους οποίους θα αποδοθείαυτά τα εθνικής σημασίας ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ της νεότερης ελληνικής ιστορίας γίνονται κτήμα ολοκλήρου του Ελληνικού ΛαούΧωρίς καμία απολύτως διάκρισηΧωρίς εξαιρέσεις»

 

Στην κατωτέρω επίσης ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε ποιοι είναι οι τελικοί υπεύθυνοι καλυπτόμενοι προδότες της τρομερής Εσχάτης Προδοσίας εις βάρος του Ελληνισμού της Κύπρου:

 

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ «ΕΘΝΑΡΧΗ» ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 1974 ΚΑΤΑ ΣΤΟΦΟΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΑ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΝΕΟΚΛΗ ΣΑΡΡΗ.

http://www.triklopodia.gr/o- anti-ethnikistis-anastasiadis- i-prodosia-tou-ethnarchi- karamanli-to-1974-kata- stoforopoulo-kata-steit- ntipartment-ke-kata-neokli- sarri/

Αν ισχύουν όσα αναφέρονται στην ανωτέρω ιστοσελίδα και στον αποκαλυφθέν από το greekamericannewsagency πόρισμα της Ελληνικής Βουλής  (διαβάστε το προσεκτικά για να δείτε ποιοι ευθύνονται για την προδοσία), που ισχύουν, καλείται ο κ. Σιζόπουλος να μας πει αν γνώριζε τα συμβάντα (που όφειλε να τα γνωρίζει)και που είχεν ενημερωθεί και παλαιότερα από τον γράφοντα για αυτά γιατί τα συγκάλυψε και συνεχίζει να τα συγκαλύπτει.

 

Τέλος δεν μας ανέφερε ο κ. Σιζόπουλος γιατί ο «εθνάρχης» Καραμανλής τίμησε τόσο πολύ τους τότε ηγέτες των Ένοπλων Δυνάμεων της Ελλάδας, Μπονάνο, Γκιζίκη, Αραπάκη και Παπανικολάου, που είναι και σύμφωνα με τα ανωτέρω οι αποκλειστικοί στρατιωτικοί υπεύθυνοι για την ελεύθερη απόβαση των τούρκων στην Κύπρο και την εν συνεχεία κατάληψη του 40% του της. Και όσων συμβαίνουν μέχρι σήμερα.

Κατωτέρω μέρος του σε μορφή εισαγωγικού εγγράφου του Greek American News Agency(που αναφέρεται και εις την αρχή του παρόντος ιστότοπο του) . Που του οφείλονται Εθνικές ευχαριστίες για; την ανωτέρω προσφορά του.

 

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 
ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 
ΠΟΡΙΣΜΑ 
Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ: 
Για σκοπούς ιστορικής αναφοράς η πρώτη απόφαση της Βουλής για τη σύσταση Επιτροπής για το Φάκελο της Κύπρου καταγράφεται σε ψήφισμα το οποίο είχε εγκριθεί στις 22.4.1982, μετά από σχετική συζήτηση που προηγήθηκε στο Κεφάλαιο Δ. Την εγγραφή του θέματος ζήτησαν οι βουλευτές του ΔΗ.ΚΟ Αλέξης Γαλανός και Ρήνα Κατσελλή. …..
…………………..

Σήμερα, μετά από 26 χρόνια σιωπής συγκάλυψης όλων όσων εμπλέκονται και έχουν ευθύνες για την μεγάλη εθνική προδοσία, αλλά και συνενοχής σχεδόν όλων των παραδοσιακών κρατικοδίαιτων κομμάτων και των βουλευτών τους, και χωρίς να έχει αποδοθεί καμία απολύτως ευθύνη σε εκείνους που ανήκει, ή σε εκείνους που θα αποφανθεί η ετυμηγορία της Ελληνικής Δικαιοσύνης της οποίας  διαφεύγουν εκείνοι τους οποίους θα αποδοθεί, αυτά τα εθνικής σημασίας ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ της νεότερης ελληνικής ιστορίας γίνονται κτήμα ολοκλήρου του Ελληνικού Λαού. Χωρίς καμία απολύτως διάκρισηΧωρίς εξαιρέσεις.
…..
Θερμή παράκληση για αναφορά στην πηγή. 
Για το τμήμα Ειδήσεων ενημέρωσης έρευνας και πληροφόρησης 
Το Γραφείο Τύπου & δημοσίων σχέσεων

 

Ευριπίδης Μπίλλης

Υ. Γ. Τα ανωτέρω αφορούν και όλους τους εν Ελλάδι που με ελαφράν μνήμη αφού έχουν πλειστάκις ενημερωθεί, χρησιμοποιούν τεράστιες παρωπίδες παραπλάνησης.