Από το avantipopolo.gr

Με «λογοκρισία» του Ε. Βενιζέλου και «μαύρο» στην οθόνη του MEGA ξεκίνησε η νέα κυβέρνηση! Από τεστ δημοκρατικής αντοχής πέρασαν οι σχέσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ κατά το πρώτο κιόλας Υπουργικό Συμβούλιο, καθώς άνθρωποι του Πρωθυπουργού σταμάτησαν την μετάδοση της συνεδρίασης όταν ζήτησε το λόγο ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ε. Βενιζέλος!

Την πρωτοβουλία είχε ο Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού στη Βουλή Ν. Τσούτσιας και την υλοποίησε ο σκηνοθέτης Β. Βλαχοδημητρόπουλος (από το προσωπικό που έχει προσληφθεί στην ΕΡΤ ως ΠΕΘ επί κυβέρνησης Σαμαρά…), που κινήθηκε με βάση την εντολή που είχε. Όπως φαίνεται από την εικόνα μόλις ολοκληρώνει την ομιλία του ο Α. Σαμαράς στο Υπουργικό Συμβούλιο, ακούγεται να ζητά το λόγο ο Ε. Βενιζέλος.

Τότε εμφανίζεται (από τα δεξιά, πίσω από τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης Τ. Μπαλτάκο) ο Ν. Τσούτσιας κουνώντας τα χέρια προς τον σκηνοθέτη Β. Βλαχοδημητρόπουλο να κόψει την εικόνα. Μάλιστα επειδή δεν έγινε αντιληπτός από την αρχή έφθασε στην μέση της αίθουσας του Υπουργικού Συμβουλίου, απέναντι από τον Πρωθυπουργό και τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και πίσω από τον Υπουργό Επικρατείας Δ. Σταμάτη, κάνοντας όλο και πιο έντονα νοήματα για να μην μεταδοθεί η παρέμβαση του Ε. Βενιζέλου!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο MEGA αιφνιδιάσθηκαν τόσο που έπεσε «μαύρο» για λίγα δευτερόλεπτα!!! Δείτε την εικόνα που προκάλεσε εκνευρισμό και αρνητικά σχόλια από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ (στο 6:32") :

Δείτε το βίντεο