“Κανείς από όσους έχουν κάνει φύλλο και φτερό τις διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ δε θέτει θέμα απόσυρσης του ονόματός της από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ υπάρχει υποψήφια, η οποία έχει καταδικαστεί για λογοκλοπή πρωτοδίκως και η έφεση της έχει απορριφθεί ”

 Αλλά κανείς από όσους έχουν κάνει φύλλο και φτερό τις διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ δε θέτει θέμα απόσυρσης του ονόματός

της από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ Στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ υπάρχει υποψήφια, η οποία έχει καταδικαστεί για λογοκλοπή πρωτοδίκως και η έφεση της έχει απορριφθεί.

Για την ίδια κυρία έχουν γράψει πολλές φορές κείμενα διαμαρτυρίας οι ιστορικοί (βλέπε το πρώτο τεύχος της Athens Review of Books, ακολούθησαν και άλλα κείμενα) για τον τρόπο ιδιοποίησης των Αρχείων στα οποία προΐσταται.

Πρόκειται για την κα Φωτεινή Τομαή, υψηλόβαθμη υπάλληλο του Υπουργείου Εξωτερικών, η οποία έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για λογοκλοπή, αφού εξέδωσε σύγγραμμα με τον εαυτόν της ως συγγραφέα, ενώ ήταν εξ ολοκλήρου αντιγραφέν. Η υπόθεση είναι πασίγνωστη, παρ’ όλα αυτά περιέργως ουδείς εφάρμοσε τον νόμο περί επιόρκων δημοσίων υπαλλήλων στην περίπτωσή της.

Η καταδικαστική απόφαση:

 

 

ΠΗΓΗ: avantipopolo.gr