Άνδρας αυτοκτόνησε πηδώντας από την ταράτσα μικρού ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, Αυτοκτονία υπαλλήλου της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, Αυτοκτόνησε 54χρονος Σπαρτιάτης, Εργολάβος αυτοκτόνησε με καραμπίνα στην Εύβοια!

Άνδρας αυτοκτόνησε πηδώντας από την ταράτσα μικρού ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας.

Ακόμα μία αυτοκτονία, στο κέντρο της πόλης συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία. Συγκεκριμένα, ένας άντρας στην οδό Απόλλωνος 11, στο κέντρο της Αθήνας, ανέβηκε στην ταράτσα μικρού ξενοδοχείου και έπεσε στο κενό.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή.

Τα αίτια που οδήγησαν τον αυτόχειρα να δώσει τέλος στη ζωή του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Αυτοκτονία υπαλλήλου της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας

Τέλος στην ζωή του έβαλε χθες το απόγευμα, ένας 55χρονος υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Ο αυτόχειρας Χρήστος Λαδιάς, που όπλισε την κυνηγετική του καραμπίνα και αυτοπυροβολήθηκε, διατηρούσε οικογενειακό οινοποιείο και όλα δείχνουν ότι αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα που πιθανότατα τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Αυτοκτόνησε 54χρονος Σπαρτιάτης

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012, 13:23

Οι αυτοκτονίες πληθαίνουν ανησυχητικά το τελευταίο διάστημα. Αυτήν τη φορά, ανάλογο περιστατικό έρχεται να ταράξει τα νερά της τοπικής κοινωνίας της Σπάρτης.

Δυστυχώς, τα ξημερώματα, ένας 54χρονος έπεσε στο κενό από τον 1ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στη συμβολή των οδών Γκορτσολόγου και Τριακοσίων.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα στην αυτοκτονία.

Πηγή: flynews

Αυτοκτόνησε ο 52χρονος αδερφός του Λάμπη Λιβιεράτου πηδώντας …

1 Ιουλίου Ο  52χρονος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό έντονη ψυχολογική πίεση. Έβαλε τέλος στη ζωή του βουτώντας από την ταράτσα του 5ου ορόφου στον Άλιμο επί της οδού Σιμωνίδου.

Εργολάβος αυτοκτόνησε με καραμπίνα στην Εύβοια

27 Ιουνίου : Τέλος στην ζωή του αποφάσισε να δώσει ένας 66χρονος στα Ψαχνά Ευβοίας, καθώς αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Τρίτης, όπως δημοσιεύει το egnomi.gr, σε υπόγειο χώρο στην θέση «Παλιουρή» πίσω από το συγκρότημα του ΤΕΙ.