Κάνει πίσω ο Κάλαμος για το deal της Εθνικής Ασφαλιστικής

Κάνει πίσω ο Κάλαμος για το deal της Εθνικής Ασφαλιστικής

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του GreekAmericanNewsAgency

Προς ναυάγιο το deal ης Εθνικής Ασφαλιστικής;

Προς ναυάγιο το deal ης Εθνικής Ασφαλιστικής;

Σε θρίλερ μετατρέπεται, όπως δείχνουν τα πράγματα, η πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής, ύστερα από την διάψευση της Pimco ότι θα συμμετέχει στο νέο επενδυτικό σχήμα-Τι λέει η ΕΧΙΝ

Πόσα κέρδισε η Γερμανία από την πολιτική χαμηλών επιτοκίων

Πόσα κέρδισε η Γερμανία από την πολιτική χαμηλών επιτοκίων

Πολλαπλώς κερδισμένο το Βερολίνο από την πολιτική της ΕΚΤ

Η φούσκα της ποσοτικής χαλάρωσης

Η φούσκα της ποσοτικής χαλάρωσης

Του Jean-Michel Paul, BloombergView Τον Νοέμβριο, η πρώην επικεφαλής της Fed, Janet Yellen, χαρακτήρισε το τρέχον χαμηλό επίπεδο πληθωρισμού ως "μυστήριο".

Τραγωδία εν ελεξίξει

Τραγωδία εν ελεξίξει

Είναι αδύνατον να παραμένει κανείς αισιόδοξος, όσον αφορά το μέλλον της Ελλάδας, προβλέποντας πως ο κατήφορος μόλις ξεκίνησε – ότι βρισκόμαστε ακόμη στις πρώτες σκηνές της τραγωδίας, το τέλος της οποίας θα μπορούσε να είναι…

Ελλαδα-ΗΠΑ: Επενδύσεις σε σημείο μηδέν!

Ελλαδα-ΗΠΑ: Επενδύσεις σε σημείο μηδέν!

Στον αέρα η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ! Εκτεθειμένοι αμφότερα σε Αθήνα και Ουάσιγκτον..

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Εκτύπωση

H Ελλακτωρ, ανάδοχος του έργου βιολογικού καθαρισμού στην Κων/πολη

Καταχωρήθηκε από τον/την Δέσποινα Συριοπούλου on . Δημοσιεύθηκε στο Επιχειρειν

Του Δημήτρη Παφίλα

Έργο βιολογικού καθαρισμού, προϋπολογισμού 76 εκατ. ευρώ (299 εκατ. τουρκικές λίρες) ανέλαβε η Ελλάκτωρ στην Κωνσταντινούπολη, κερδίζοντας σε σχετικό διαγωνισμό ακόμη και τους ισχυρούς εγχώριους τεχνικούς ομίλους.

Η ανάδειξη της Ελλάκτωρ, ως προτιμητέου αναδόχου, για έργο στην Τουρκία αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς στον διαγωνισμό συμμετείχαν οι μεγαλύτερες τουρκικές αλλά και ευρωπαϊκές εταιρείες (Γερμανία, Γαλλία κτλ) και τελικώς επιλέχθηκε η ελληνική, η οποία για πρώτη φορά αναλαμβάνει τόσο μεγάλο έργο στην Τουρκία.

Η επιλογή για το συγκεκριμένο έργο ανοίγει τον δρόμο για την διεκδίκηση μεγαλύτερων έργων στην τεράστια αγορά της Τουρκίας και προσθέτει πολύτιμη τεχνογνωσία.
Μέχρι τώρα η θυγατρική του ομίλου στην Τουρκία συμμετείχε σε διαγωνισμούς στην γειτονική χώρα, αλλά είχε αναλάβει μόνο ένα μικρό τεχνικό έργο αποβλήτων στην Σμύρνη. Εκτός, όμως, απο το έργο στην Τουρκία, στον τομέα περιβάλλοντος το εξωτερικό η Ελλάκτωρ έχει αναλάβει και στην Μπογκοτά της Κολομβίας ενω έχει αρχίσει την επέκταση της στην αναπτυσσόμενη αγορά της Αφρικής.

Το 2016 ο κύκλος εργασιών της Ελλάκτωρ ανήλθε σε 1,9 δισ. ευρώ, τα καθαρά κέρδη προ χρηματοοικονομικών έφθασαν τα 31 εκατ. ευρώ, ενω οι ζημιές χρήσης ανήλθαν σε 96,7 εκατ. ευρώ.

Σύνδεση