Κάνει πίσω ο Κάλαμος για το deal της Εθνικής Ασφαλιστικής

Κάνει πίσω ο Κάλαμος για το deal της Εθνικής Ασφαλιστικής

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του GreekAmericanNewsAgency

Προς ναυάγιο το deal ης Εθνικής Ασφαλιστικής;

Προς ναυάγιο το deal ης Εθνικής Ασφαλιστικής;

Σε θρίλερ μετατρέπεται, όπως δείχνουν τα πράγματα, η πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής, ύστερα από την διάψευση της Pimco ότι θα συμμετέχει στο νέο επενδυτικό σχήμα-Τι λέει η ΕΧΙΝ

Πόσα κέρδισε η Γερμανία από την πολιτική χαμηλών επιτοκίων

Πόσα κέρδισε η Γερμανία από την πολιτική χαμηλών επιτοκίων

Πολλαπλώς κερδισμένο το Βερολίνο από την πολιτική της ΕΚΤ

Η φούσκα της ποσοτικής χαλάρωσης

Η φούσκα της ποσοτικής χαλάρωσης

Του Jean-Michel Paul, BloombergView Τον Νοέμβριο, η πρώην επικεφαλής της Fed, Janet Yellen, χαρακτήρισε το τρέχον χαμηλό επίπεδο πληθωρισμού ως "μυστήριο".

Τραγωδία εν ελεξίξει

Τραγωδία εν ελεξίξει

Είναι αδύνατον να παραμένει κανείς αισιόδοξος, όσον αφορά το μέλλον της Ελλάδας, προβλέποντας πως ο κατήφορος μόλις ξεκίνησε – ότι βρισκόμαστε ακόμη στις πρώτες σκηνές της τραγωδίας, το τέλος της οποίας θα μπορούσε να είναι…

Ελλαδα-ΗΠΑ: Επενδύσεις σε σημείο μηδέν!

Ελλαδα-ΗΠΑ: Επενδύσεις σε σημείο μηδέν!

Στον αέρα η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ! Εκτεθειμένοι αμφότερα σε Αθήνα και Ουάσιγκτον..

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Εκτύπωση

Οικονομική ενίσχυση σε Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία για την αντιμετώπιση συνεπειών φυσικών καταστροφών

Καταχωρήθηκε από τον/την Δέσποινα Συριοπούλου on . Δημοσιεύθηκε στο Οικονομια

Η Επιτροπή προτείνει σήμερα να τροποποιήσει τον προϋπολογισμό της ΕΕ, ώστε να διασφαλίζεται ταχεία κινητοποίηση των 104,2 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο της στήριξης της ΕΕ προς τη Γαλλία, την Ελλάδα, την Ισπανία και την Πορτογαλία που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές το 2017. 

Η βοήθεια από το Ταμείο Αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΤΑΕΕ), η οποία ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, υλοποιεί την υπόσχεση της Επιτροπής Γιούνκερ να προσφέρει βοήθεια στα κράτη μέλη της ΕΕ που πλήττονται από φυσικές καταστροφές.

Το Ταμείο χρησιμοποιείται για την υποστήριξη των προσπαθειών ανασυγκρότησης και καλύπτει ορισμένα από τα έξοδα των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, προσωρινής στέγασης, καθαρισμού και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς, προκειμένου να ανακουφίσει την οικονομική επιβάρυνση που βαρύνει τις εθνικές αρχές. Μόλις εγκριθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και από το Συμβούλιο, το Ταμείο Αλληλεγγύης θα κινητοποιήσει 50,6 εκατ. ευρώ για ανακατασκευές στην περιφέρεια Centro στην Πορτογαλία μετά τις βίαιες δασικές πυρκαγιές του Ιουνίου και του Οκτωβρίου 2017, ενώ η Ισπανία θα ενισχυθεί με 3,2 εκατ. ευρώ για να αντιμετωπίσει τη ζημία στη γειτονική περιοχή της Γαλικίας. Η Γαλλία θα λάβει στήριξη ύψους 49 εκατ. ευρώ για την επισκευή των ζημιών που προκλήθηκαν από τους τυφώνες Ίρμα και Μαρία στις γαλλικές περιοχές της Γουαδελούπης και του Αγίου Μαρτίνου τον Σεπτέμβριο 2017. Τέλος, η Ελλάδα θα υποστηριχθεί με 1,3 εκατ. ευρώ για την επισκευή σπιτιών, επιχειρήσεων και υποδομών μετά τους σεισμούς στη Λέσβο τον Ιούνιο 2017.

Δελτίο τύπου σχετικά με την πρόταση της Επιτροπής της 15ης Φεβρουαρίου είναι διαθέσιμο εδώ. Ενημερωτικά δελτία για τις παρεμβάσεις του ΤΑΕΕ στη Γαλλία, στην Ελλάδα, στην Ισπανία και στηνΠορτογαλία μπορείτε να βρείτε στο Διαδίκτυο, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο υπολογίστηκε η ενίσχυση του ΤΑΕΕ.

Σύνδεση