Και που να ζούσε σήμερα ο μακαρίτης  Τζ. Χορτον τι θα ελεγε για τους συμερινούς Ελληνες πολιτικούς που ειναι πρόθυμοι να πουλήσουν και την Μ@@@@@ τους για μια μόνο μέρα ακόμη στην εξουσία.

Και πρώτος απο ολλους ο Π. Καμμένος .   Δεν ψηφίζει αλλά δεν ρίχνει και την κυβέρνηση αλλά ειναι πρόθυμος ο ΣΤ. Θεοδωράκης να ψηφίσει και ετσι εξασφαλίζουν ολοι την καρέκλα για λίγους Μήνες ακόμη. 
 
Ο Κυριάκος συμμερίζεται και νιόθη την αγανάκτηση των Ελλήνων αλλά δεν πήγε στο συλλαλητήριο ( τους εγραψε ολλους τους Ελληνες )είτε λέει τις προθέσεις του. 
 
ΟΤσίπρας με τα λαμόγια του εχουν το θράσος να μας λένε οτι διαπραγματεύονται.  
Διαπραγματεύοντα τί ?
 
Ο κ. Μ. Νιμιτς εχει βάλει στο τραπέζι ( αλλος και αυτός που μόνο βλάκας δεν ειναι και πολεμάει να μας πείσει οτι ειναι αμερόληπτος αλλά κατάλαβε οτι εχει να κάνει με ηλίθιους )  5  κάρτες  ολες με ενα όνομα το ονομα  Μακεδονία και μας λέει διαλέξτε.  
 
Να διαλέξουμε τί κ. Νιμιτς?  Ολες εχουν το ιδιο ενα όνομα.!!!!
 
Διαλέξτε εσίς κ. Νίμιτς.  Δόστους οπια ( εξάλου οπως λέτε ξέρετε την Μακεδονικη ιστορία  I suppose την διδαχθήκατε στο Πανεπιστήμιο στην Σλαβική γλώσσα ) Μακεδονία θέλετε.  Αλλά υπογράψτε και πάρτε την ευθύνη εσείς.  
 
Και οχι να βάζετε τους ηλίθιους να υπογράψουν . 
 
Υποκύψαμε τώρα τι θα κάνουμε με την Κύπρο την Θράκη το Αιγαίο την Ηπειρο και άντε να ανοίγει η όρεξη και της Ιταλίας και να ζητάει τα νησιά πίσω. 
 

 

Peter Triantafyllos Toronto 1-22-2018