Εκτύπωση

Διάλεξη για τον ρόλο φονταμενταλιστών του Ισλάμ στην Αθήνα

Καταχωρήθηκε από τον/την Αφροδίτη Καλομάρη on . Δημοσιεύθηκε στο Ανακοινώσεις

«Όταν η εξισλαμισμένη σκέψη οδηγεί στη βία» ήταν το θέμα που ανέπτυξε ο Δρ. Rifaat Elsaid, επικεφαλής της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Εθνικού Προοδευτικού Ενωτικού Κόμματος της Αιγύπτου και πρώην γερουσιαστής την Τετάρτη 29 Απριλίου στα κεντρικά γραφεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO)  στο Κολωνάκι.

Εκτύπωση

Αποστολή στην Τουρκία του Ερντογάν και του Νταβούντογλου

Καταχωρήθηκε από τον/την Αλέξανδρος Στεφανόπουλος on . Δημοσιεύθηκε στο Ανακοινώσεις

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο και ο συνεχής αγώνας του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, η φθίνουσα  Ελληνική Κοινότητα με 600 οικογένειες( 1900 + - Έλληνες ) και η ζωή των Ρωμιών στην Πόλη των Αυτοκρατόρων...

Ένα ξεχωριστό οδοιπορικό αφιέρωμα με μοναδικές στιγμές, αφηγήσεις βγαλμένες μέσα από καρδιές  Ρωμιών που κρατάνε στις πλάτες και τους ώμους τους την βαριά κληρονομιά αιώνων...

Εκτύπωση

Η Ελληνική Γλώσσα, Οικουμενικός φορέας του Ελληνικού Πνεύματος

Καταχωρήθηκε από τον/την Δέσποινα Συριοπούλου on . Δημοσιεύθηκε στο Ανακοινώσεις

Επιστημονική Ημερίδα, την Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014 και από ώρας 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Συλλόγου των Αθηναίων», στην Αθήνα Κέκροπος 10 Πλάκα,

Εκτύπωση

Ανακοίνωση του Γεν. Προξενείου Νέας Υόρκης

Καταχωρήθηκε από τον/την Δέσποινα Συριοπούλου on . Δημοσιεύθηκε στο Ανακοινώσεις

«Παρακαλείται η κα Μάρκου Ευαγγελία, το γένος Χατζηαθανασίου σύζυγος κ. Αναστασίου Μάρκου, περίπου 75 ετών, κάτοικος Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ή όποιος τυχόν έχει πληροφορίες για εκείνη, όπως επικοινωνήσει το συντομότερο με το Γενικό Προξενείο Νέας Υόρκης, στο τηλέφωνο 212 988 5500 εσωτ. 550, ή με fax στο 212 734 8492, ή με email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." id="yui_3_16_0_1_1408968557533_2458998" rel="nofollow" target="_blank" ymailto="mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">grgencon.ny@mfa.gr».

Εκτύπωση

Τα βιβλία των εκδόσεων Μέθεξις στην Amazon

Καταχωρήθηκε από τον/την Δέσποινα Συριοπούλου on . Δημοσιεύθηκε στο Ανακοινώσεις

Για να δείτε τα βιβλία των εκδόσεων Μέθεξις πατήστε ΕΔΩ και για να παραγγείλετε από την Amazon ΕΔΩ (eywords=methexis)

Εκτύπωση

Αναζήτηση προσώπου από το Γενικό προξενείο της Νέας Υόρξγς

Καταχωρήθηκε από τον/την Δέσποινα Συριοπούλου on . Δημοσιεύθηκε στο Ανακοινώσεις

«Παρακαλείται ο κ. Panagiotis Precudis, γεννηθείς στην Νέα Υόρκη στις 7 Απριλίου 1922, μόνιμος κάτοικος Αμερικής, ή όποιος τυχόν έχει πληροφορίες για εκείνον, όπως επικοινωνήσει το συντομότερο με το Γενικό Προξενείο Νέας Υόρκης, στο τηλέφωνο 212 988 5500 εσωτ. 550, ή με fax στο 212 734 8492, ή με email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." id="yui_3_16_0_1_1403424444132_216934" rel="nofollow" target="_blank" ymailto="mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">grgencon.ny@mfa.gr».

Εκτύπωση

Ανακοίνωση του Γενικού προξενείου Νέας Υόρκης

Καταχωρήθηκε από τον/την Δέσποινα Συριοπούλου on . Δημοσιεύθηκε στο Ανακοινώσεις

«Παρακαλείται ο κ. Δεληγιαννίδης Θεόφιλος του Γεωργίου και της Μαριάνθης, γεννηθείς το 1926 στο Βουκουρέστι, μόνιμος κάτοικος  Ην. Πολιτειών Αμερικής, με θυγατέρα την Deliyanidis Monique Christine, ή όποιος τυχόν έχει πληροφορίες για εκείνον, όπως επικοινωνήσει το συντομότερο με το Γενικό Προξενείο Νέας Υόρκης, στο τηλέφωνο 212 988 5500 εσωτ. 550, ή με fax στο 212 734 8492, ή με email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." id="yui_3_16_0_1_1403424444132_216379" rel="nofollow" target="_blank" ymailto="mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">grgencon.ny@mfa.gr».

Εκτύπωση

Εθνικό Συμβούλιο διεκδίκησης των γερναμικών αποζημιώσεων: "Περιμένουμε η κυβέρνηση να πράξει το καθήκον της"

Καταχωρήθηκε από τον/την Δέσποινα Συριοπούλου on . Δημοσιεύθηκε στο Ανακοινώσεις

 

Όλοι οι Έλληνες, πληροφορηθήκαμε αυτές τις μέρες ότι η επιτροπή του Υπουργείου Οικονομικών, έπειτα από 3 μήνες ερευνών,  έβγαλε το πόρισμά της για τις αποδεδειγμένες πλέον και επίσημα, οφειλές της Γερμανίας για τα χρόνια της ναζιστικής κατοχής της πατρίδας μας.

Σύνδεση