Τα Oriental Expression Awards στην Αθήνα

Έρχεται στην Αθήνα ο Διεθνής Διαγωνισμός Οριεντάλ

 

Το PassPort Κεραμεικός υποδέχεται έναν Διεθνή Διαγωνισμό αφιερωμένο στους σαγηνευτικούς ανατολίτικους ρυθμούς

 

 

            Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στις 16.00 στο Passport – Κεραμεικός η Αθήνα γιορτάζει την πολυμορφία και τη θηλυκότητα. Το Oriental Expression Awards” είναι ένας θεσμός που έχει σαν στόχο  την πραγματοποίηση διαγωνισμών χορού, έτσι ώστε όχι μόνο να προάγει τις παραδοσιακές αλλά και τις σύγχρονες χορευτικές τάσεις και τεχνικές, αλλά και να επιβραβεύει όλους όσοι υπηρετούν το χορό και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο.

 

            Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 1ου Διεθνούς Διαγωνισμού Bellydance (Απρίλης 2016) και του 3ουΔιεθνούς Διαγωνισμού Bollywood Dance (Ιούλιος 2016), το «Oriental Expression Awards», διοργανώνει τη φετινή Άνοιξη τον 2ο Διεθνή  Διαγωνισμό Bellydance «2nd Spring International Bellydance Competition».

 

            Στον διαγωνισμό αυτόν μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και αφορά τόσο  παραδοσιακούς, όσο και μοντέρνους ανατολίτικους χορούς και Tribal Fusion Bellydance.

 

            Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν  συμμετοχή το αργότερο μέχρι 18 Φεβρουαρίου 2017.Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες, το κόστος και τους όρους συμμετοχής θα βρείτε εδώ

 

Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί Fashion Show με κοστούμια και αξεσουάρ Οριεντάλ. Μετά τον διαγωνισμό θα ακολουθήσει χορευτικό Show στο οποίο θα χορέψει η εκπληκτικήJulia Farid. Στην σκηνή επίσης θα ανέβουν Έλληνες και ξένοι ονομαστοί χορευτές καθώς και ομάδες ανατολίτικων χορών. Για περισσότερα νέα και πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα του event στο facebook